Belediye Başkanımız Ahmet Sinan Öztürk, 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı:

Yaşatma idealinin vücut bulmuş bir hali olarak sürdürdükleri mesleklerinde, zaman mefhumu gözetilmeksizin kapısı çalınan, hastasının ıstırabını dindirmeden mesaisini bitirmeyen hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın görevleri bir iş olmaktan öte yaşam biçimidir. Tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın bu hizmet kervanında meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam ettiklerine ve devam edeceklerine inancımız sonsuzdur.

Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözleriyle sevgi, güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarına, zor ama onurlu görevlerinde başarılar diliyor 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum.

Ahmet Sinan ÖZTÜRK