19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde de coşkuyla kutlandı. Şavşat Belediye Pasajı üstünde gerçekleştirilen törene Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Protokol Üyeleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldılar.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Kutlama programı öğrencilerin okudukları şiirler, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya Cevabı ile devam etti. Konuşmaların ardından güreş takımının hazırladığı jimnastik gösterilerini katılımcılar heyecanla izledi. Programın devamında ilçemizde çeşitli branşlarda başarılar elde eden öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Program öğrenciler tarafından hazırlanan Yöresel Halk Oyunları gösterilerinin sunulmasıyla sona erdi.