AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla başkanlığında AK Parti il ve ilçe belediye ve teşkilat başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ve AK Parti Şavşat İlçe Başkanı Etemşah Coşkun’un da katıldığı toplantı AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla ve AK Parti İl Başkanı Erkan Balta öncülüğünde yapıldı.

Artvin İl ve ilçe belediye başkanları ve ilçe parti başkanlarının katılımlarıyla Artvin’de gerçekleştirilen il yerel yönetimler istişare toplantısında, Artvin il ve ilçelerinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan proje ve yatırımlar hakkında istişareler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.