AK Partili Belediye Başkanları her ay organize edecekleri istişare toplantısının ilki Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin, ev sahipliğinde gerçekleşti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi Hacer Kocatepe’nin, ev sahipliği ile gerçekleşen aylık istişare toplantısına, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Şavşat Belediye Başkanı A. Sinan Öztürk, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş ve Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve eşleri katıldı.

Artvin Sofrası Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltı ile başlayan İstişare toplantısı belediye başkanlığı makamında gerçekleşen toplantı ile devam etti. Toplantında karşılıklı görüş alış verişinde bulunan AK Partili belediye başkanları sonrasında programa Atatepe Sosyal Tesisleri, Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi ve Kafkasör Sosyal Tesislerinde devam etti.

Başkan Kocatepe burada yaptığı açıklamada, her ay bir ilçede yapılacak olan istişare toplantısının ilkini Artvin’de yaptıklarını ifade ederek, “İlçelerimizde yapılan güzel hizmetleri belediye Başkanlarımızla masaya yatırarak neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Bununla birlikte yapılan güzel hizmetlerimizi de yerinde görme fırsatı buluyoruz. Belediye Başkanlarımıza sosyal tesislerimizi ve devam eden projelerimizi gezdirerek Artvin’de ki hizmetlerimizi yerinde göstermiş olduk. Gelecek ay başka bir ilçemizde yapacağımız istişare toplantısında o Başkanımızın yaptığı hizmetleri görme tanıma fırsatı bularak ilimizde uygulanacak projelerde ilham edinmiş olacağız. Artvin için çalışmalarımız her alanda devam ediyor. Turizm için de ortaklaşa alacağımız kararlarla hedeflediğimiz butik turizm kenti olma yolunda doğru adımlar atmış olacağız” dedi.

Gün boyu devam program,Kafkasör Sosyal tesislerinde yenilen akşam yemeği ardından sona erdi.