Şavşat Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sinan Öztürk, İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı’nın tertip ettiği akşam yemeğine katıldı. İstanbul Dedeman Otel’de düzenlenen programa, Artvinli İş Adamı Sayın İsmet Acar, Artvin Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocatepe ve diğer İlçe Belediye Başkanları, milletvekilleri ve pek çok sayıda Artvinli iş adamları katıldı.

Düzenlen yemek organizasyonunda Kavacık’ta yapılması planlanan ve temel atma aşamasına getirilen Artvinliler Hizmet Vakfı Binası projesi tanıtıldı. Vakıf binasının tamamlanması için gerekli olan 2,5 milyon TL yardım toplanarak tamamlanması planlanıyor. Artvinliler Hizmet Vakfı Binası tamamlandığında İstanbul’da yaşayan Artvinlilerin yaşam alanı, yolu İstanbul’dan geçen her Artvinli’nin kendine ait kültür merkezi olacak.