Mevlid Kandili dolayısıyla Belediye Başkanımız Ahmet Sinan ÖZTÜRK yayınladığı mesajda:

İslam dini ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz. Bu günler toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı günlerdir.

Başta Şavşatlı hemşehrilerim olmak üzere, tüm milletimizin ve İslam âleminin Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, merhamet, barış, bereket ve selamete vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederim.

Ahmet Sinan ÖZTÜRK