Belediye Başkanı Ahmet Sinan ÖZTÜRK Muhasebeciler Günü ve Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli meslek kuruluşlarından biri olan ve İdare ile vergi mükelleflerimiz arasında köprü görevi üstlenen serbest muhasebeci mali müşavirlerimiz, serbest meslek icra etmelerinin yanı sıra çok önemli bir kamu hizmeti yürütmektedirler.

Düzenli ve sağlıklı bir ekonominin temelini şeffaf kayıt ve belge düzeni oluşturduğundan, vergi ve muhasebe bir ülkenin kalkınmasında önemli rol oynamaktadır.

Devlet gelirlerinin tahakkuku-tahsili konusunda mesleki sorumluluklarının bilinci ile vatandaşlarımızın ve devletimizin ekonomik açıdan müreffeh hale gelmesi için çalışan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimiz ile beraber hizmet yürüttükleri çalışanlarının Muhasebeciler gününü ve Haftasını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı bir ömür temennisiyle başarılarının devamını diliyorum.

Ahmet Sinan ÖZTÜRK