Şavşat Belediyesi tarafından programlarda kullanılmak üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilen bayraklar, şapka ve tişörtler, bayan çantaları, hediyelik tabaklar ve balonlar gibi çeşitli malzemeler Şavşat Belediyesi’ne teslim edildi.

Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe’yi makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermişti. Ziyaretin ardından Şavşat Belediyesi’nden resmi yazı ile talep edilen malzemelere olumlu yanıt veren Bursa Büyükşehir Belediyesi talep edilen malzemelerin tamamını hazırlayarak geçtiğimiz günlerde Şavşat’a ulaştırdı. Başkan Öztürk: “Sayın Başkan Recep Altepe’den talepte bulunduğumuz tanıtım malzemelerinin tamamını hazırlatarak belediyemize gönderdi. Belediye şartlarında bu malzemeleri almak oldukça zordu. Bizlere böylesine büyük bir destekte bulunan sayın Başkan’a, tüm Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür A.Ş. çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.