18 Mart şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümü İlçemizde de Hüzün ve gururla kutlandı.

İlçe Kaymakamlığı önünde gerçekleşen kutlamaya; İlçe Kaymakamı Sayın Mesut Gazi AMBARCI, Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sinan ÖZTÜRK, Protokol Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Büstüne çelenklerin konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen program ile devam etti.

Programda günün anlam ve önemiyle ilgili Türkçe Öğretmeni Ali YAVAŞ’ın yaptığı konuşmanın ardından ardından, şiirler okundu ve slayt gösterisi yapıldı, öğrenciler tarafından hazırlanan Çanakkale konulu piyes oynandı. Program öğrenci korosunun Çanakkale türküleri söylemesinin ardından sona erdi.