AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla ziyaretlerde bulunmak ve referandum çalışmalarında bulunmak üzere Şavşat’ı ziyaret etti.

Sabah erken saatlerinde Şavşat’a gelen AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ve AK Parti Şavşat İlçe Başkanı Etemşah Coşkun ile birlikte ilçemizde yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler Dr. İsrafil Kışla’ya aktarıldı. TOKİ için proje çalışması, eski Devlet Hastanesi arazisi ve yeni terminal yeri çalışmaları hakkında da bilgi alan Dr. İsrafil Kışla, muhtarlarla bir araya gelmek üzere Şavşat Evi’ne hareket etti.

Sabah ve öğleden sonra yapılan toplantıların ardından ilçe merkezine geri dönen Dr. Kışla, önce Şavşat Devlet Hastanesi’ne uğrayarak hasta ziyaretlerinde bulundu, sonrasında Şavşat Kaymakamlığı sonrasında da Şavşat Belediyesi hizmet binasını ziyaret ederek yapılan tüm çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Düğün Salonu’nda ilçe esnafı için düzenlenen Referandum Bilgilendirme Toplantısı’na katılan Dr. İsrafil Kışla, AK Parti Artvin İl Başkanı Av. E. Erkan Balta, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, AK Parti Şavşat İlçe Başkanı Etemşah Coşkun, referandum sürecini ve değişiklik yapılması düşünülen anayasa maddelerini teşkilat mensupları ve esnaflara anlatan Dr. İsrafil Kışla programın ardından Şavşat’tan ayrıldı.