Şavşat Belediyesi’nin Sosyal Hizmet Aracı ihtiyacını karşılamak üzere AK Parti Artvin Milletvekili Sayın Dr. İsrafil Kışla’nın desteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden minibüs hibe edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk: “Belediyemizin ihtiyacı olan Sosyal Hizmet Aracı için milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüştü. Talebimizin uygun görülmesiyle İSKİ bünyesinde bulunan araç belediyemize hibe olarak gönderildi. Bu bağlamda Şavşat’a ve belediyemize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen milletvekilimize çok teşekkür ederim. Ayrıca aracın belediyemize verilmesinde ve teslim edilmesinde büyük yardımları olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, İSKİ Genel Müdürü Sayın Fatih Turan’a, Genel Sekreter Hayri Baraçlı’ya ve Mahalli İdareler Koordinatörü Hüseyin Özdemir’e çok teşekkür ederim” dedi.