Belediye Başkanı Ahmet Sinan ÖZTÜRK, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

Bereket ve huzur içerisinde geçirmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte, manevi lezzetinin doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız.

Ramazan Ayı Sevgi ve kardeşliğin pekiştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel gün ve aylardandır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kadir gecesinin ulusumuzun birlik ve bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna vesile olması temennisiyle tüm İslam aleminin ve Şavşatlı hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”

Ahmet Sinan ÖZTÜRK