Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 76. Yıl Dönümü İlçemizde de düzenlenen törenle anıldı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk koyma törenine, İlçe Kaymakamımız Sayın Cemil SARIOĞLU, Garnizon Komutanı J. Üsteğmen Sayın Cüneyt YÜKSEL, Belediye Başkanı Sayın A. Sinan ÖZTÜRK, Protokol, Sivil Toplum Temsilcileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldılar.

Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu ve Bayrak yarıya indirildi. Anma törenine daha sonra Şavşat Belediye Düğün Salonu’nda devam edilerek, Mustafa Kemal Atatürk’ün kişiliği ve hayatıyla ilgili konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Şiir, Kompozisyon ve Resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek tören sona erdi.