Şavşat Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarının üçüncüsü Macaraltı ve Boyalı Mevkii’nde düzenlenen iftar programı ile devam ediyor.

13.06.2017 Salı günü Macaraltı Mevkii’nde düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, İlçe Emniyet Amiri İsmail Katı ve Macaraltı ve Boyalı Mevkii sakinleri katıldı. İftar yemeklerinin yenilmesinin ardından Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk kısa bir konuşma yaptı. Başkan Öztürk: “Bugün burada ramazan ayının bereketini paylaşmak, mahalle sakinleriyle kaynaşmak ve bir arada olmak için bir araya geldik. Sayın Kaymakamımıza ve siz mahalle sakinlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Afiyet olsun.” dedi.

Başkan Öztürk’ün konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı konuşma yaptı: “Belediyemizin düzenlediği iftar programı vesilesiyle bugün burada bir araya geldik. Ramazan ayı manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı, birlik beraberliğin arttığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği müstesna bir zaman. 10 yıllık devlet tecrübemde hep ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini kendime düstur edindim. Sizler burada yaşadığınız için biz bu akşam buradayız. Bütün sıkıntılarınızda yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Belediye başkanımız imkan oldukça buralara hizmet veriyor. Bizlerde imkanlar dahilinde kendisine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberlik duyguları içinde Ramazan bayramınızda şimdiden mübarek olsun diyorum, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

İftar programı yenilen yemeğin ardından sona erdi.