Şavşat Belediyesi geleneksel mahalle iftarları Söğütlü Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile sona erdi.

Söğütlü Mahallesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen ve ilçe esnaflarından Bayram Özcan’ın katkılarıyla gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Etemşah Coşkun, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

İftar programında konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk: “İftar programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bugün burada bir araya gelmemizde katkıda bulunan ilçemiz esnaflarından Bayram Özcan’a ve bu iftar masasının hazırlanmasında büyük emeği olan belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl da mahalle iftarlarımızı tamamladık. Çok şükür Rabbim bu yıl da bizlere ramazan ayının bereketini yaşattı, inşallah bayramının güzelliğini de aynı rahmet ve bereketle yaşatır. Ben şimdiden sizlerin ve tüm personelimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

İftar programı yapılan duanın ardından sona erdi.