Belediye Başkanı Ahmet Sinan ÖZTÜRK Miraç Kandili mesajı yayınladı:

Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk’a ulaştığı Miraç Gecesi’ni idrak ediyoruz. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım.

Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu mübarek günler vesilesiyle  tüm dünyada sıkıntı çeken kardeşlerimiz için dua edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine; sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.

Ahmet Sinan ÖZTÜRK