Belediye Başkanımız Ahmet Sinan ÖZTÜRK’ÜN Regaib Kandili mesajı:

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha bu akşam idrak edeceğiz.  Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır. Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günleri iyi değerlendirerek, manevi ikliminden yararlanmalıyız. Yüce Allah‘ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı bu günleri iyi değerlendirerek, kalplerimizin yumuşamasına vesile olacağına inanıyorum.

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nin milletimizin ve İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor bütün hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kandilini kutluyorum.

Ahmet Sinan ÖZTÜRK