Şavşat Belediyesi bünyesinde çalışan memur personelin Toplu İş Sözleşmesi’ni yeniledi.

Şavşat Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında 2019 yılına kadar geçerli olacak olan Toplu İş Sözleşmesi Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ve Tüm-Bel-Sen Rize Bölge Şube Başkanı Mustafa Kalyoncu arasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından imzalandı.

İmzadan önce kısa bir konuşma yapan Başkan Öztürk: “Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana gerek hizmet alımı, gerek işçi personelimiz gerekse memur personelimizin çalışma koşullarını iyileştirmeye gayret gösterdik, yeter ki çalışanlar yaptığı işi layıkıyla yapsın. Bugün burada imzalayacağımız bu sözleşmenin de bu koşulların devamı açısından yeterli olduğu düşüncesindeyim. Belediye çalışmaları sırasında özveriyle çalışan tüm belediye personelime çok teşekkür ediyorum. Attığımız bu imzaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

İmza töreni, Toplu İş Sözleşmesi’nin karşılıklı imzalanmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.