Şavşat Belediyesi tüm Şavşatlıların soru, görüş ve önerilerini iletebilmeleri için akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulaması “WhatsApp” üzerinden çağrı hattı oluşturdu.

Şavşat Belediyesi olarak hazırlığı tamamlanan bu proje ile belediyenin vatandaşlarla arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, soru ve görüşleri daha hızlı almak, zamanında çözüm üretmek için akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulaması “WhatsApp” üzerinden çağrı hattı oluşturdu.

Bu sistemde vatandaşlar dilek ve şikayetlerini, görsel mesajlar ile 531 080 08 86 numaralı hatta “Whatsapp” uygulaması aracılığıyla iletecek.

“Resmini Çek Gönder, Birlikte Çözelim”

“Resmini çek gönder, birlikte çözelim” sloganıyla başlatılan projede, vatandaşlarımız belediye sorumluluk alanı içerisinde karşılaştıkları sorunların fotoğraflarını çekip “WhatsApp” uygulaması aracılığı ile 0531 080 08 86 numaralı hatta gönderildiğinde gerekli çalışma yapılacaktır.

One Response to Şavşat Belediyesi Whatsapp Hattı Açıldı
  1. Herkese hayırlı günler ben Şavşatlı biri olarak uzun suredir ailevi nedenlerden dilayı gelememiştim 13 yıl sonra geldiğimde olumlu yönde değişme görmüş olmam beni oldukça mutlu etti. Sizlere bir önerim var biz kısa süreliğinede olsa geldiğimizde arkadaşlarımızda gelmek istiyor ancak biz burda araçsız geliyoruz Şavşat ‘in güzelliklerini gösterecek, tanıtacak güvenilir bir birime ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum ücret karşılığı sadece Şavşat veya civar yerleri gezdirecek bir Tur organizasyonunun olmasının faydalı olacağını düşünüyorumveya böylesi bir iş yapan hurisi varsa bildirirseniz sevinirim .iyi çalışmalar.