Şavşat Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim Yıl Sonu Sergisi açıldı.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde Şavşat Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde 87 kurs ve 1970 kursiyer tarafından çeşitli alanlarda üretilen görsel ve sanatsal eserlerin sergisi açıldı. Belediye Düğün Salonunda sergilenen ürünler, davetliler tarafından büyük bir ilgi beğeni ile ziyaret edildi.

Belediye Düğün Salonunda İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan serginin açılışına, İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut Gazi AMBARCI, Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sinan ÖZTÜRK olmak üzere Kurum Müdürleri, Sivil Toplum temsilcileri, Kursiyerler, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Kaymakamı Sayın Mesut Gazi AMBARCI, serginin açılışında yaptığı konuşmada, çeşitli alanlarda verilen kursların öneminden, ekonomiye katkılarından bahsettikten sonra, serginin açılışında emeği geçen herkese özellikle Usta Öğreticilere ve Kursiyerlere teşekkür etti.

18/05/2017 perşembe Saat: 17:00’a kadar açık kalacak sergiye tüm halkımız davetlidir.