Şavşat Belediyesi geleneksel mahalle iftarları Meydancık ile devam ediyor.

Meydancık Çok Programlı Lisesi salonunda gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Artvin İl Kültür Müdürü Ömer Gümüş, Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Kara, Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Evran ve Meydancık çevre köylerinden gelen halk katıldı.

Düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan Milletvekili Dr. İsrafil Kışla: “Şavşat Belediyesi tarafından hazırlanan bu iftar programında burada sizlerle biraraya geldik. Bir araya gelmemize vesile olan Sayın Belediye Başkanım ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ederim. Ramazan ayının rahmetini ve bereketini burada hemşehrilerimle aynı masada paylaşmak çok güzel. Gönül isterdi ki Şavşat’ta da düzenlenen iftar programlarında da bulunalım ancak yoğun programlardan mümkün olmadı. İnşallah önümüzdeki yıl ramazan ayında daha çok sizlerle bir araya geliriz. İftar programını düzenleyen Şavşat Belediyesi’ne ve bizleri kırmayıp buralara kadar zahmet eden sizlere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınız da mübarek olsun. Sağolun varolun, afiyet olsun.” dedi.

İftar programının ardından iftara katılan hemşehrileri ile bir süre sohbet eden Kışla, geceyi köyünde baba ocağında geçirdi.