Bursa Osmangazi Belediyesinin katkıları ile hazırlanan yeni cadde ve sokak tabelaları asılmaya devam ediyor.

İlçe merkezinde eski tüm cadde ve sokak tabelaları kaldırılıyor ve yerlerine yeni tabelalar asılıyor. Bursa Osmangazi Belediyesi’nin hazırlattığı ahşap görünümlü yeni tabelalar şehir merkezinde asılmaya devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk: “Bursa Osmangazi Belediyesi ziyaretimizde Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar ile görüşmüştük. Sayın başkan tabelaların yapılması konusunda talimat verdi ve tabelalar kısa zamanda elimize ulaştı. Mevcutta bulunan eski tabelalarımızı kaldırıp yerlerine yeni tabelalarımızı asıyoruz. Ayrıca hiç tabelası olmayan cadde veya sokaklarımızın yeni tabelalarını da asıyoruz. Sayın Başkan Mustafa Dündar’a, Başkan Yardımcısı Sayın Erkan Albayrak’a, Zabıta Amiri Sayın Süleyman Çapuk’a ve Başkan Yardımcımız Sayın Özcan Arslan’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.