Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Artvin 102. Şube Şefliği Şavşat-Ardanuç Güzergahı Yol Bakım Ekipler Amiri Dursun Çelikdemir 38. yıl sonunda emekli olması nedeniyle Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşa yapan Başkan Öztürk: “Dursun dayımıza nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisini çocukluğumdan beri yakinen tanırım. Kendisi her bakımdan örnek alabileceğimiz bir büyüğümüz. 38 yıllık kamu göreviyle herkesin örnek alması gereken bir insan, iyi bir dost, iyi bir komşu, iyi bir aile reisi. Hüzünlü bir veda ancak bundan sonra da Şavşatlılar olarak kendisiyle yine birlikte olacağız. Ömrünü 7/24 demeden Artvin-Ardanuç-Şavşat yollarının bakımına vermiş, bütün samimiyetiyle bizlere hizmet etmiştir. Şavşatlılar olarak kendisine hizmetlerinden ötürü ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak mevzuat gereği emekli olmak mecburiyetinde kalmıştır. Böyle bir zorunluluk olmasaydı hizmete devam edeceğini biliyoruz. Merak ediyorum, mevzuat hiç esnemez mi? Yetkililer duymaz mı? Dursun dayımız Şavşattan ayrılsın istemiyoruz. Bu vesileyle bundan sonraki hayatında belediyemiz ve Şavşat halkı adına sağlık, mutluluk dileklerimizle Şavşat’ı unutmamak üzere hayırlı ömürler diliyoruz.” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Öztürk, Dursun Çelikdemir’e plaket takdim etti ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ziyaret sona erdi.