19 Mayıs Düzenlenen Törenle Kutlandı
  • (04665173200)
19 Mayıs Düzenlenen Törenle Kutlandı

Okunma Sayısı: 230 | 19.05.2015

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde de coşkuyla kutlandı. Şavşat Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen törene Şavşat Kaymakamı Cemil Sarıoğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Sinan Öztürk, İlçe Garnizon Komutanı Sayın Cüneyt Yüksel, İlçe Emniyet Amiri Kamil Öncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Yokuş, Protokol Üyeleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Vatandaşlar katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama programı öğrencilerin okudukları şiirlerle devam etti. Konuşmaların ardından ilçemizde çeşitli branşlarda başarılar elde eden öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Son olarak da, öğrenciler tarafından hazırlanan Halk Oyunları ekipleri Yöresel Halk Oyunları Gösterilerini sunarak program sona erdi.

| |   | | |