23 Nisan Törenle Kutlandı
  • (04665171043)
23 Nisan Törenle Kutlandı

Okunma Sayısı: 1 | 23.04.2015

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan 23 Nisan kutlamaları havanın soğuk ve yağmurlu olması nedeniyle Çok Programlı Lisesi Kapalı spor salonunda devam etti.

Konuşmalar ve öğrencilerin şiir okumalarıyla devam eden program öğrencilerin gösterileriyle sona erdi.

Törenlerin ardından belediyemizi ziyaret eden Çocuk Belediye Başkanı Mervenur BALCI, Çocuk Belediye Meclis Üyeleri Aytuğ AYDIN, Efe İhsan BAŞAR ve Merve ÇELİK Belediye Başkanımız A. Sinan ÖZTÜRK'e çiçek takdim ettiler ve belediye başkanlığı görevini devraldılar.

Çocuk Belediye Başkanı Mervenur BALCI öncelikle tüm birim müdürleri ile tanıştı ve kendilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okullarıyla ilgili istek listesini Belediye Başkanımız A. Sinan ÖZTÜRK'e teslim eden öğrenciler, kendilerini takdim edilen hediyelerle birlikte belediyemizden ayrıldılar.

| |   | | |