Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar'ın Kurban Bayramı Mesajı
19 Temmuz 2021

Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar'ın Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Nihat ACAR, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir.

Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günleri ruhuna uygun yaşamalıyız. Kurban Bayramını saygıdeğer hemşerilerimle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, bayramın Ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını kutluyorum.

Şavşat Belediye Başkanı