Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar’ın Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası Mesajı
10 Nisan 2023

Polis teşkilâtımız, kuruluşundan bugüne kadar, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirmiştir. Ülkemizin köklü kurumlarından biri olan Polis Teşkilatımızın, vatandaşlarımızın huzur ve güveni için ülke çapında gösterdiği gayretler her türlü takdire şayandır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde ve iç güvenlik harekâtında hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle; üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli mensuplarının 178. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyor, sağlık, huzur ve mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum.

Şavşat Belediye Başkanı