18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü
18 Mart 2021

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

Bütün yurtta olduğu gibi ilçemizde de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

Eski Hükümet Konağı önünde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen program, İlçe Kaymakamı Onur Özaydın ve Belediye Başkanı Nihat Acar’ın Atatürk anıtına çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Program, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Ercan Subaşı’nın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiirlerin okunması ile sona erdi.

Programa; İlçe Kaymakamı Onur Özaydın, Belediye Başkanı Nihat Acar, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Ercan Subaşı, İlçe Emniyet Amiri V. Salim Özcan, Siyasi Parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.