CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Belediyemizi Ziyaret Etti
10 Mart 2021

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Belediyemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar’ı makamında ziyaret etti.

Çalışma ziyaretleri kapsamında gerçekleşen ziyarette CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Sayın Seyit Torun ile birlikte Adana Milletvekili Sayın Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Sayın Cavit Arı, Bilecik Milletvekili Sayın Yaşar Tüzün’de yer aldılar.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret programında ayrıca CHP Artvin İl Başkanı Sayın Ahmet Biber ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Şavşat İlçe Başkanı Sayın İmran Kayaoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kemalpaşa Belediye Başkanı Sayın Ergül Akçiçek, Ardanuç Belediye Başkanı Sayın Yıldırım Demir, Ardahan Hanak Belediye Başkanı Sayın Ayhan Büyükkaya, Damal Belediye Başkanı Sayın Ergin Önal, Ardahan İl Başkanı Sayın Yalçın Taştan hazır bulundular.

Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar ve Başkan Yardımcımız Sayın Ümit Coşkunoğlu belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret programı Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar’ın misafirlerine yöresel ürünlerden oluşan hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.