Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Coşkunoğlu Şavşat Belediyesi Adına İstanbul, Ankara ve Eskişehir’de Ziyaretlerde Bulunuyor
05 Şubat 2021

Şavşat Belediyesi Başkan Yardımcısı Ümit Coşkunoğlu, üst yapı çalışmalarına destek bulmak ve belediye adına çalışmalar yürütmek üzere Başkan Nihat Acar'ın talimatı doğrultusunda Ankara, Eskişehir ve İstanbul'da birtakım ziyaretlerde bulunuyor.

2020 yılında doğalgaz çalışmalarıyla birlikte başlayan ve Şavşat Belediyesi'nin projelendirdiği, İller Bankası aracılığı ile yapımı devam eden Yağmur Suyu ve Kanalizasyon projesinin 2021 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Bu planlama kapsamında altyapının tamamlanmasının ardından üst yapı (yollar ve kaldırımlar) çalışmalarına başlamak isteyen Başkan Nihat Acar, destek bulmak ve belediye adına çalışmalar yürütmesi bakımından Ankara, Eskişehir ve İstanbul ziyaretlerinde bulunması için Başkan Yardımcısı Ümit Coşkunoğlu'nu görevlendirdi.

Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan Ümit Coşkunoğlu; Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce'yi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Daire Başkanı Dr. Emre Öğütcen'i, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetim ve Koordinasyon Başkanı Bülent Akköse'yi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belbim A.Ş. Genel Müdürü Yücel Karadeniz'i, Maltepe Belediyesi Belediye Meclisi Üyesi Ercan Konak'ı, Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bektaş Davutoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Coşkunoğlu: "Bilindiği gibi altyapı çalışmaları sırasında tüm cadde ve sokakların kaldırım ve yollarında bozulmalar oluyor. Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar, ilçemiz halkının bozulan yol ve kaldırımlardan dolayı daha fazla mağdur olmaması için üstyapı çalışmalarına hızlıca başlamak istiyor. Belediyemiz imkânları yetersiz geleceğinden ilçemiz ve belediyemiz adına destek bulmak üzere birtakım ziyaretlerde bulunuyorum. Verimli geçen ziyaretler sırasında olumlu geri dönüşler alacağımız yönünde bilgi vererek taleplerimizi olumlu karşılayan ve gereken ilgiyi gösteren herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

Yine ziyaretlerim sırasında ve Şavşat için yaptığımız sair görüşmelerde her zaman yanımızda olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Personeli Melek Göksu'ya, Taş Yapı A.Ş. İbrahim Taşkın'a ve her konuda desteğini esirgemeyen Proje Müdürü Haluk YILMAZ'a, Kors İnşaat A.Ş. Muzaffer Koray Çevik'e, Beştaş Taahhüt İnşaat A.Ş. Osman Bektaşoğlu'na belediyemize vermiş oldukları destekler için İlçemiz ve Belediyemiz adına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.