Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar Karne Tatili Mesajı Yayınladı
22 Ocak 2021

Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar Karne Tatili Mesajı Yayınladı

Belediye Başkanı Nihat Acar karne tatili dolayısı ile mesaj yayınladı.

Sevgili öğrenciler, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının uzaktan eğitimle birinci döneminin tamamlanmasıyla birlikte karnelerinizi aldınız. Bir dönemin daha sonuna gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız.

Yaşanan pandemi sürecinden dolayı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için faydalı ve verimli bir yarıyıl geçmesede, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesinde öğretmenlerimizin ve ailelerimizin gayretleri büyük önem taşıyor. Dönem sonunda inanıyorum ki bu gayretler öğrencilerimizin karnelerine, sosyal hayatlarına ve gelecek hedeflerine en iyi şekilde yansıyacaktır. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sağlıklı günler dileği iyi tatiller diliyorum.

Nihat ACAR

Belediye Başkanı