Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’dan Başkan Acar ve Ekibine Teşekkür
08 Haziran 2021

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’dan Başkan Acar ve Ekibine Teşekkür

TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Haydar Akar, CHP Sinop Milletvekili Sayın Barış Karadeniz ve Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Uğur Bayraktutan geçtiğimiz hafta ilçemizi ziyaret etti.

Ziyaret programının ardından Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar’a ve Şavşat Belediyesi personeline teşekkür yazısı gönderen Uğur Bayraktutan: “Saygıdeğer Başkanım, Şavşat Belediyesi’ni Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, Cumhuriyet değerleriyle yönetilen, Çağdaş Türkiye’nin Sosyal Belediyecilik anlamında en güzel örneklerinden biri haline getirmek adına verdiğiniz emeği; bilgi, birikim ve deneyiminizle özverili şekilde yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip ettiğimi bilmenizi isterim. Şavşat ilçemizin her köşesinde adınızın olumlu düşüncelerle anılması, takdire şayan hizmetlerinizin bizlere aktarılması gurur vericidir. Ziyaretimiz esnasında göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan ötürü size ve şahsınızda değerli ekibinize sonsuz teşekkürlerimi sunar, çalışmalarınızda her daim yanınızda olduğumuzu belirtirim. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sevgi ve saygılarımla…” dedi.

Gönderilen teşekkür yazısından sonra Belediye Başkanı Nihat Acar yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle İlçemizi ve belediyemizi ziyaret eden TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Haydar Akar’a, CHP Sinop Milletvekili Sayın Barış Karadeniz’e ve İlimiz Milletvekili ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Sayın Uğur Bayraktutan’a ve tüm ziyaret programı katılımcılarına teşekkür ediyor, ziyaret sonrası Sayın Milletvekilimizin göndermiş olduğu yazıda belirtilen övgü dolu cümleleri asıl sahipleri olan ilçe halkımla paylaşmanın gururunu yaşıyorum.

Söz verdiğimiz gibi, Şavşat sevdamızı hizmetlerle taçlandırarak şeffaf, katılımcı, adil ve hesap verilebilir Belediyecilik anlayışı ile hizmet edip marka şehirde fark yaratmaya devam edeceğiz ve halkımızın emanetine toz kondurmayacağız.

İlçe halkım ile birlikte daha birçok projeyi birlikte göreceğiz. Benim Şavşat halkına hizmet sözüm var. İyi günde kötü günde halkım ile birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Hemşerilik ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz.

Hizmet yolunda desteğini ilgisini ve samimiyetini esirgemeyen, yaptığımız hizmetlerin gerçekleştirilmesi sırasında kıymetli görüş ve önerilerini beyan ederek katkı sağlayan tüm vatandaşlarıma, paydaş kurumlara ve Belediyemizin daha başarılı bir belediye olması için bütün çalışmalara özveriyle iştirak eden Meclis Üyelerimize ve emekçi Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.