TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Şavşat Belediyesi’ni Ziyaret Etti
04 Haziran 2021

TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Artvin Milletvekili CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan ile Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar’ı makamında ziyaret ettiler.

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, ziyaretçi heyetini Belediye hizmet binası önünde karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Acar ziyaretçi heyetine Şavşat’ta yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Makamdaki ziyaret, Başkan Acar’ın misafirlerine Şavşat Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde üretilen yöresel ürünlerden takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Ziyarette ayrıca önceki dönem Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, CHP Şavşat İlçe Başkanı İmran Kayaoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.