Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
15 Temmuz 2021

Belediye Başkanımız Sayın Nihat ACAR, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Hiç kimse millet iradesini hiçe sayamaz ve millet iradesinin karşısında duramaz. Seçilmiş kişiler olarak, değişimlerin her zaman seçimle ve halkın iradesi ile yapılması gerektiğine inanıyoruz. Demokrasiye yapılan her türlü müdahalenin karşısındayız.

Huzurumuzu ve bütünlüğümüzü bozmayı hedefleyen bu olaylar, sonuçsuz kalmaya mahkûmdur. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Yüzyıllarca kardeşçe yaşadığımız coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışanlara kardeş kalacağımızı her zaman göstereceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde ülkemize yapılan darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyor, Türkiye için bir daha bu girişimlerin yaşanmamasını diliyorum.

Çıkan olaylarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

Şavşat Belediye Başkanı