Şavşat, Cambaz Mithat ile Keyifli Saatler Geçirdi
26 Şubat 2022

Şavşat, Cambaz Mithat ile Keyifli Saatler Geçirdi

Şavşat Belediyesi’nin Kültürel ve Sosyal etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği “Yetenek Sirkiniz” cambaz ve sirk gösterisi Şavşatlılardan tam not aldı.

Çocuklar ve yetişkinler şeklinde 2 seans olarak gerçekleştirilen programa yoğun ilgi gösterdi. Cambaz Mithat tarafından gerçekleştirilen ilginç akrobasi gösterileri, sihirbazlık, jonglör, denge şovları ve piton yılanının yer aldığı birbirinden ilginç şovlarla çocuklar ve yetişkinler doyasıya eğlendiler.

Programda kısa bir konuşma yapan Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar: “Cambaz Mithat tarafından hazırlanan Akrobasi gösterilerini sizlerle buluşturmak üzere hazırlamış olduğumuz programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, sizleri içten duygularla selamlıyorum. Hem pandemi nedeniyle hem de ilçemizin alt yapı ve üst yapı problemleriyle uğraşırken, kültüre, sanata, sosyal faaliyetlere ziyadesiyle yer veremedik. İmkânlar ölçüsünde bundan sonra sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlere daha çok zaman ayırma ve sizlerle bir araya gelme hedefindeyiz.

Çünkü; bir kentin yaşam kalitesini sağlayan faktörlerin en başında gelen kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetler bireyler arasındaki ilişkileri, iletişimi ve birliği artırarak sosyal ilişkileri pozitif yönde düzenler ve geliştirir. Az sonra birlikte izleyeceğimiz akrobasi gösterilerini gündüz seansında bugünün ortağı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla buluşturduk. Çok mutluyuz.

Çocuklarımız ve tüm Şavşat halkı için bundan sonra düzenleyeceğimiz etkinliklerimizde ve sağlıklı günlerde yeniden buluşmayı arzuluyor, katılımlarınızdan dolayı sizlere ve gösteri yapacak olan Cambaz Mithat’a teşekkür ediyor iyi seyirler diliyorum” dedi.

Yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen gösteri programının son bölümündeki ateş oyunu ve piton yılanı büyük ilgi gördü. Başkan Acar ve katılımcıların piton yılanı ile çektirdikleri fotoğraflar ile gösteri programı sona erdi.