Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı
31 Aralık 2021

Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar, Yeni Yıl Mesajı Yayınladı

Acı ve tatlı olayları ile bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Ülkemiz ve ilçemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığımız 2022 yılını hemşerilerimle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum.

Her yeni yıl, yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar demektir.

Şavşat’ımızı yaşanabilir bir kent olarak düzenlemek ve hak ettiği noktaya getirmek en önemli amacımızdır.

Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi, yeni yılda da, umudumuzu koruyarak ilçemizin her anlamda belirlenen hedefe ulaşması için elbirliği ile çalışacağız.

Aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuz, birbirimize karşı anlayışlı, hoşgörülü ve yardımsever olmaktır.

2020 ve 2021 yılında yaşantımızı ve çalışmalarımızı olumsuz etkileyen Pandemi sürecinde canla başla çalışan Sağlıkçılar başta olmak üzere, süreçte görev alan tüm kamu görevlilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Birlik ve beraberlik ortamının süreceği, başta salgın hastalık olmak üzere tüm olumsuzlukları bir an önce aşacağımız bir yıl yaşanmasını yürekten temenni ediyorum.

Bolluk ve bereketin eksik olmadığı, huzur barış ve sevginin hüküm sürdüğü yeni bir yıl dileği ile tüm Hemşerilerimin yeni yılını tebrik ediyor saygılar sunuyorum.