24 Kasım Öğretmenler Günü Düzenlenen Törenle Kutlandı
24 Kasım 2021

24 Kasım Öğretmenler Günü Düzenlenen Törenle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Eski Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenk sunumu gerçekleştirdi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

Kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kavcar, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün önlem ve önemini anlatan konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Evran gerçekleştirdi. Kutlama programı slayt gösterisi, oratoryo, yeni atanan öğretmenlerin yemin töreni, emekli olan öğretmenlere belge verilmesi ve koro ile sona erdi.