Başkan Acar, Ahmet Fevzi İlkokulu Yeni Kütüphanesini Ziyaret Etti
02 Eylül 2022

Başkan Acar, Ahmet Fevzi İlkokulu Yeni Kütüphanesini Ziyaret Etti

Şavşatlı öğretmen Dinar Keskin Yılmaz'ın öğrencileri ve velileri Ahmet Fevzi İlkokulu öğrencileri için kütüphane kurdu.

İstanbul Küçükçekmece Mimar Sinan İlkokulu'nda görev yapan Dinar Keskin Yılmaz'ın öğrenci velileri, Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahmet Fevzi İlkokulu Müdürü Asuman Karagöz ile iletişime geçerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de desteği ile kütüphanenin kurulmasını sağladılar.

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar; Besim Dede, Efraim Keskin ve Şahimerdan Kaya ile birlikte Ahmet Fevzi İlkokulu’nu ziyaret etti ve yeni kitaplar teslim ettiler. Ziyarette konuşma yapan Kireçli Köyü Muhtarı aynı zamanda Dinar Keskin Yılmaz’ın dayısı Şahimerdan Kaya: “Sizlerin ve Sayın Başkanımın burada olmasından dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Burada olan herkese çok teşekkür ediyorum. Dinar kızımızla gurur duyuyorum. Babası Fahrettin Keskin’e ve ablam Feryal Keskin’e böyle bir evlat yetiştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kısa bir konuşma yapan Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar: “Böylesine güzel bir kütüphanenin ilçemizdeki bir okulda kurulmuş olmasına çok sevindik. Bildiğiniz gibi Şavşat, Türkiye genelinde okur-yazar oranı çok yüksek olan bir ilçemiz. Okulumuzda kütüphanenin kurulmasına vesile olmak bizleri çok mutlu etti. Okulumuza kütüphanenin kazandırılmasında emeği olan başta müdüre hanıma ve herkese çok teşekkür ediyorum. Şavşat Belediyesi olarak Şavşat için ne gerekiyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Sizlere ve Dinar kızımıza aracılığıyla öğrencilerinin velilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.