Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar'ın Muhtarlar Günü Mesajı
18 Ekim 2022

Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar'ın Muhtarlar Günü Mesajı

Belediye Başkanı Nihat ACAR Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mahalli İdarelerin temsilcilerinden olan Muhtarlarımız, kamu ve vatandaş arasındaki diyalogu sağlayarak çok önemli bir görev ifa etmektedirler.

En yakın mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm muhtarlarımız, gerçekten fedakârca çok önemli hizmetler yerine getirmektedirler. Bizler de demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız sayesinde bir mahallemizin, köyümüzün neye ihtiyacı olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Yine onlarla yaptığımız istişareler sayesinde hizmetlerimiz daha verimli ve anlamlı hale geliyor. İşte bu nedenle her zaman muhtarlarımızla birlikte olmaya gayret ediyoruz. Belediye ve halk arasında köprü vazifesini üstlenen, mahalle ve köylerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyor, bu anlamlı günde tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor, sağlık, esenlik ve başarılı çalışmalar diliyorum.

Şavşat Belediye Başkanı