Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayınladı
28 Ekim 2022

Belediye Başkanımız Sayın Nihat ACAR, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

"Türk Milletinin yeniden doğuşu ile Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’imizin 99. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ile kutluyoruz. Milli bayramlar ülkemizin ve milletimizin daima birlik ve beraberlik ruhunun en zirvede yaşandığı ve yeniden pekiştiği günlerdir Bu milletin canı pahasına, büyük fedakârlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur. Çünkü Cumhuriyet Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedirler. Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, tüm hemşerilerimin ve ilçe halkımın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Şavşat Belediye Başkanı