Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ebediyete İntikalinin 84. Yıl Dönümünde Düzenlenen Programla Anıldı
10 Kasım 2022

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen programla anıldı.

Eski Hükümet Konağı önü Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, 09:05’te sirenlerin çalması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda devam etti.

Anma programına İlçe Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Nihat Acar, Cumhuriyet Savcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri, vatandaşlar, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saat 09:30 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda başlayan anma programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kişiliği ve hayatı ile ilgili konuşmaların yapılması, sinevizyon gösterileri, günün anlam ve önemine anlatan konuşmaların yapılması, oratoryo gösterisi ile sona erdi.