11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" Kapsamında İlçemizde Fidanlar Toprakla Buluşturuldu
11 Kasım 2022

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında 11.11.2022 tarihinde saat 11.11'de "Geleceğe Nefes" sloganı ile Şavşat genelinde ve köylerinde 10.000 adet fidan dikimi ve dağıtımı gerçekleştirildi.

Hınzat Mevkii’nde bulunan Şavşat Belediyesi Yöresel Ürünler İşleme, Paketleme ve Depolama Tesisi bahçesinde gerçekleştirilen programa; İlçe Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Nihat Acar, Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Orman işletme Müdürü Celal Yavuz Çakır, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, Orman İşletme Müdürlüğü personeli, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, fidan dikimi etkinliği ve etkinliğe katılan vatandaşlara ve öğrencilere fidan dağıtımı ile sona erdi.