18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü
18 Mart 2023

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

Bütün yurtta olduğu gibi ilçemizde de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108’nci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

Belediye parkında gerçekleştirilen program, Vali Yardımcısı ve Kaymakam V. Onur Özaydın ve Belediye Başkanı Nihat Acar’ın Atatürk anıtına çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Program, İlçe Jandarma Komutanının günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda devam etti.

Konferans salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şiirler okundu, koro eşliğinde müzik dinletisi yapıldı.

Anma programına; Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakam V. Onur Özaydın, Belediye Başkanı Nihat Acar, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Siyasi Parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler, STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.