23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan 2023

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Belediye pasajı üzerinde gerçekleştirilen kutlama programı Atatürk anıtına çelenk sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kutlama programı Atatürk Ortaokulu bahçesinde devam etti.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkan V. Ümit Coşkunoğlu, İlçe Jandarma Komutanı, Askerlik Şubesi Başkanı, Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı okunan şiirler ve öğrencilerin gösterilerinin ardından halk oyunları ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Şavşat Belediyesi Başkanlık Koltuğuna Çocuklar Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanlığı makamına temsili olarak Atatürk İlkokulu öğrencileri Ahmet Emir Aydin, Ahmet Miraç Köse ve Hacer Kara sırayla oturdu.

Atatürk İlkokulu Müdürü Zafer Yaşar, Öğretmen Gökay Demiral, öğrenciler Ahmet Emir Aydin, Ahmet Miraç Köse ve Hacer Kara, Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Başkanlığa gelen gurubu kapıda karşılayan Belediye Başkanı Nihat Acar başkanlık koltuğunu sırasıyla öğrencilere bıraktı.

Koltuğa oturan öğrenciler, Başkan Acar’dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldılar, isteklerini yazılı ve sözlü olarak ilettiler. Ziyaret Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar’ın öğrencilere ve öğretmenlere hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi.