18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü
18 Mart 2024

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

Bütün yurtta olduğu gibi ilçemizde de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen program, İlçe Kaymakamı Kübra Sivaslıoğlu, Garnizon Komutanı Bahri Sivaslıoğlu ve Belediye Başkanı Nihat Acar’ın Atatürk anıtına çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Program, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda devam etti. Konferans salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okunması, öğretmenler tarafından düzenlenen koro dinletisi, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen tiyatro gösterisi ile sona erdi.

Anma programına; İlçe Kaymakamı Kübra Sivaslıoğlu, Belediye Başkanı Nihat Acar, Garnizon Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Siyasi Parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler, STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.