Şavşat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosuna Büyük İlgi
27 Mart 2024

Şavşat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosuna Büyük İlgi

Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Düzenlenen Şavşat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu (THM) Konseri Büyük İlgi Gördü

Koro Şefi Müzik öğretmeni Adem Temiz yönetimindeki Şavşat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun Konseri vatandaşlardan tam not aldı.

Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu (THM) Konseri büyük ilgi gördü. Koro Şefi Müzik öğretmeni Adem Temiz yönetiminde ki Şavşat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun Konseri vatandaşlardan tam not aldı.

Türk Halk Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, şarkılara seyircilerde eşlik etti.

Halka açık bir konser veren Türk Halk Müziği Korosu Konserine; Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oldukça eğlenceli geçen etkinlik sonunda Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar bütün koristlere ve koro şefi Adem Temiz’e teşekkür belgesi vererek emeği geçenlere teşekkür etti.

Nihat Acar, “Bizler belediye olarak her zaman sanatı ön planda tutarak ilçemiz sanatçılarına sahip çıktık. Bugünde tamamı ilçemiz halkından oluşan bu koro oldukça güzel eserleri çok güzel yorumladılar. Bizler her zaman değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini biliyoruz. Bu birliktelikte bunun bir göstergesidir. Çok büyük bir emek var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Acar, “Kültür Sanat ve Turizm Şehri Şavşat’ımızda keyif dolu güzel bir gece geçirdik. Kulaklarımızın pası silindi diyebiliriz. Konsere büyük ilgi gösteren tüm hemşehrilerime ve muhteşem performanslarıyla konserimize renk katan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak kültürel ve sanatsal hizmetlerimizle vatandaşlarımızla iç içe olmaya, ilçemizin kültürel ve sanatsal vizyonuna katkı sunmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. Bu etkinliklerle halkımızı buluşturmaya her zaman devam ettik. Çok kısa bir sürede kurulan Şavşat Belediyesi Türk Halk Müziği Koromuz, çok başarılı bir çalışma yapmışlar. Koronun kurulduğu günden bu yana emek veren destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Etkinlik hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.